پنجشنبه , ۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۸ بعد از ظهر

طرز تهیه میرزا قاسمی به روش اصیل گیلانی

طرز تهیه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یکی از غذاهای سنتی ایرانی و مربوط به خطه شمال کشور است. در این غذا از بادمجان کبابی و گوجه و تخم مرغ استفاده شده است. این غذا با سیر فراوان پخته می شود که طعم و عطر قالب آن را سیر تشکیل می دهد. این غذای خوشمزه را می توان به عنوان پیش غذا در مهمانی ها یا به عنوان یک وعده غذایی تهیه و سرو کرد. می توان میرزا قاسمی را درون تارت های نمکی آماده ریخت و به صورت تک نفره و لقمه ای سرو کرد. برای مشاهده اموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میرزا قاسمی رشتی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز ۱ عدد
سیر ۶ حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری سر پر
گوجه فرنگی ۳ عدد
بادمجان قلمی ۶ عدد
تخم مرغ ۱ تا ۲ عدد

طرز تهیه میرزا قاسمی

مرحله اول

برای تهیه میرزا قاسمی خوشمزه در ابتدای کار، بادمجان ها را می شوییم، سپس با پوست روی منقل ذغال یا اجاق گاز کبابی می کنیم. وقتی که بادمجان ها به طور کامل کباب شد، آنها را درون یک سینی قرار می دهیم و روی سینی را با یک پلاستیک می پوشانیم.

مرحله دوم

در این مرحله اجازه می دهیم بادمجان ها خنک شود. کشیدن پلاستیک روی سینی باعث می شود که پوست بادمجان ها راحت جدا شود. بادمجان ها را پوست کنده و ساطوری می کنیم و کنار می گذاریم. پیاز را شسته و پوست می کنیم و با رنده درشت آن را رنده می کنیم.

دیگران می خوانند:

مرحله سوم

حالا یک تابه مناسب  را با کمی روغن، روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیاز ها را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. وقتی که پیاز ها طلایی شد، سیر رنده شده یا خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

مرحله چهارم

بعد از این که سیر هم تفت خورد، نمک و زردچوبه و پودر فلفل را اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا عطر و بوی ادویه خارج شود. در این مرحله رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ باز کند.

مرحله پنجم

در این مرحله گوجه فرنگی ها را می شوییم، سپس پوست شان را می گیریم. در ادامه گوجه فرنگی ها را در غذاساز پوره می کنیم. سپس آن را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود.

مرحله ششم

وقتی که سس غلیظ شد، بادمجان های کبابی و ساطوری شده را به آن اضافه کرده و یک ربع ساعت به آن زمان می دهیم تا سس به خورد بادمجان ها برود و بادمجان ها با سس تفت بخورد. تخم مرغ را می توان جدا نیمرو کرد.

مرحله هفتم

یا در آخر روی میرزا قاسمی ریخت و در تابه را بست تا تخم مرغ هم پخته شود. می توان تخم مرغ ها را درون میرزا قاسمی شکست و همزد تا تخم مرغ درون میرزا قاسمی بافت ایجاد کند. میرزا قاسمی ها را در کنار نان بربری تازه و سبزی خوردن سرو می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *