پاستا با سس آلفردو یکی از غذاهای بین المللی می باشد . این غذا به شدت طعم خاص و بی نظیری دارد.پاستا پنه از غذاهای مخصوص و پر طرفدار ایتالیایی می باشد . طرز تهیه را در این بخش از آشپزخانه ایرانیکام بخوانید.
مواد لازم پاستا پنه با سس آلفردو
مواد لازم | میزان لازم |
پاستا | ۳۰۰ گرم |
سینه مرغ(فیله) | ۱ عدد |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
روغن زیتون | ۱ یا ۲ قاشق غذا خوری |
شیر | ۱/۴ پیمانه |
مواد لازم سس پاستا آفردو
مواد لازم | میزان لازم |
خامه | ۱ پیمانه |
سیر | ۲ حبه |
پنیر پارمزان | ۱و نیم پیمانه |
جعفری تازه | ۱/۴ پیمانه |
کره | ۱/۴ پیمانه |
طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو
مرحله اول :
ابتدا سینه مرغ را شسته و فیله کنید و با کمک یک چاقو فیله مرغ را به صورت نواری برش دهید.شما می توانید فیله را برش ندهید و درسته مزه دار کنید.
مرحله دوم :
فیله در یک ظرف گود ریخته و به آن روغن زیتون ، فلفل سیاه و نمک اضافه کنید .
مرحله سوم :
فیله ها را ماساژ دهید تا کاملا ادویه و روغن زیتون به خورد فیله ها برود سپس فیله ها را درون یخچال قرار بدهید.
مرحله چهارم :
قارچ ها را با کمک یک دستمال خیس تمیز کنید سپس با کمک چاقو پوست رویی آن را بگیرید و به صورت ورقه ای خرد کنید.
مرحله پنجم :
قارچ ها را با شعله زیاد با مقداری کره تفت دهید . علت شعله زیاد این است که قارچ آب نیندازد.
مرحله ششم :
فیله ها را از یخچال خارج کنید و در یک تابه با روغن خودش سرخ کنید.
مرحله هفتم :
۱/۴ پیمانه کره را در تابه ای مناسب ریخته و ۲ حبه سیر را ریز رنده کنید و در کره آب شده تفت دهید.
مرحله هشتم :
خامه را نیز به سیر رنده شده اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله نهم :
شیر را نیز به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. بهتر است با کمک همزن دستی این کار را انجام دهید. اگر میزان شیر کم بود می توانید اندکی به آن اضافه کنید.
مرحله دهم :
پنیر پارمزان را نیز به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله یازدهم :
مقدار اندکی نمک و فلفل سیاه به این سس اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله دوازدهم :
جعفری را به صورت ریز ریز خرد کنیدو به سس اضافه کنید. این مرحله دلخواه است شما می توانید جعفری را اضافه نکنید.
مرحله سیزدهم :
قابلمه ای را پر از آب کندی و بگذارید تا بجوشد.
مرحله چهاردهم :
مقداری روغن به همراه نمک به آب جوش اضافه کنید.
مرحله پانزدهم :
پاستا ها را به آب جوش اضافه کنید و هم بزنید سپس بگذارید تا به میزان دلخواهتان نرم شود.
مرحله شانزدهم :
مرغ های سرخ شده را به سس آلفردو اضافه کنید.
مرحله هفدهم :
قارچ های سرخ شده را نیز به به سس اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله هجدهم :
پاستا ها را آبکش کنید.
مرحله نوزدهم :
پاستا های آبکش شده را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا سس به خورد پاستا ها برود. می توانید نصف لیوان از آب پاستا در حال جوش کنار بگذارید و در این مرحله به سس اضافه کنید تا سس کمی آبکی تر شود.
مرحله بیستم :
وقتی به غلظت دلخوهاتان رسید شعله را خاموش کنید و سرو کنید.
مرحله بیست و یکم :
شما می توانید این غذای لذیذ را به کمک جعفری و گوجه گیلاسی تزیین کنید.
نکات مهم در تهیه پاستا با سس آلفردو
شما می توانید از آویشن در تهیه سس آلفردو نیز استفاده کنید که طعم بی نظیری به سس می دهد.
اگر طعم سیر تازه را دوست ندارید می توانید از پودر سیر استفاده کنید.
در مصرف کره دقت کنید زیرا استفاده زیاد از کره مزه پاستا را تغییر می دهد.
شما می توانید فیله بدون خرد کردن مزه دار کنید و سرخ کنید سپس به صورت نواری برش دهید و روی پاستا بگذارید.
می توانید ۱/۲ لیوان شیر در تهیه سس استفاده کنید.
استفاده از آب پاستا پخته شده باع رقیق تر شدن سس و خوشمزه تر شدن آن می شود.
می توانید اندکی آب لیمو به قارچ در حال تفت دادن اضافه کنید.
افزودن جعفری به پاستا دلخواه است شما می توانید اضافه نکنید.
نکات تکمیلی در مورد پاستا با سس آلفردو و مرغ
پاستا با سس آلفردو و مرغ جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد .
پاستا با سس آلفردو و مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
منبع : نمناک
یک دیدگاه
بازتاب ها: خواص کره بادام زمینی - ایرانیکام - پورتال خبری ایرانیکام - 16 خاصیت کره بادوم زمینی