طرز تهیه کیک کدوحلوایی
درست کردن یک کیک خوشمزه خانگی و عطر و بوی بی نظیرش می تواند یک حال خوب به خانواده بدهد و سبب یک دورهمی کوچک و صمیمی شود این کیک بی نظیر را بپزید و در عصر پاییزی با یک نوشیدنی گرم میل نمایید.
مواد لازم
طرز تهیه کیک کدو حلوایی
مواد اصلی
آرد سفید (سه صفر)
۲ پیمانه
شکر
۱ پیمانه
روغن
۱ پیمانه
تخم مرغ
۴ عدد
کدو حلوایی
۴۵۰ گرم
وانیل
نصف قاشق چای خوری
بیکینگ پودر
۱ قاشق مربا خوری
جوش شیرین
۱ قاشق مربا خوری
نمک
۱ پنس
دارچین (جایگزین وانیل)
۲ قاشق چای خوری
گردو خرد شده
۱ لیوان سرخالی
همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشند. آرد+بکینگ پودر+جوش شیرین+نمک رو مخلوط کنید و سه مرتبه الک کنید.میتونید جوش شیرین را حذف و بجای آن علاوه بر مقدار بکینگ پودر ذکر شده، ۲ قاشق مرباخوری دیگر بکینگ پودر بریزید.
۲
حدود ۴۵۰ گرم کدو حلوایی را پوست بگیرید و خورد کنید و با نصف لیوان آب در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا کدوها نرم و پخته شوند و در بین پخت انها را با پشت قاشق پوره کنید و روی حرارت هم بزنید تا آبِ پوره خوب کشیده شود.
۳
در نهایت یک پوره ی کاملا بدون آب باید داشته باشید وگرنه کیکتون خمیر میشه.بعد با قاشق، پیمانه را از پوره پُر کنید و به هیچ عنوان پوره را در لیوان فشرده نکنید. تخم مرغ+وانیل+شکر را ۵دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ شود.(میتونید بجای وانیل از دارچین استفاده کنید)
۴
سپس روغن را اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر با دور تند همزن هم بزنید.سپس پوره کدوحلوایی را اضافه کنید.
۵
مواظب باشید اگر تهِ ظرفِ پیمانه کمی آب از پوره خارج و جمع شده، اون آب داخل مایه کیک نره وگرنه کیک رو خمیر میکنه. دوباره کمی با همزن مخلوط کنید در حدی که مایه کیک با پوره مخلوط و یکدست بشه.
۶
مخلوط آرد را در سه مرحله به مایه کیک افزوده و با مرحله ی دوم و سوم هر بار نصف لیوان از گردوی نگینی را هم اضافه و آرام مخلوط کنید.
۷
مایه کیک را در قالب چرب و آردپاشی شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه (یا زمانی که خلال دندان تمیز از کیک خارج شود) قرار دهید.
۸
وقتی پخت کیک تمام شد، فر را خاموش کرده و ۵ دقیقه صبر کنید. بعد قالب را از فر خارج کرده و کیک را روی پنجره سیمی برگردانده تا خنک شود.
سایر نکات طرز تهیه کیک کدو حلوایی
*بافت این کیک بسیار نرم و عالیه
* من گردو رو حذف کردم، هیچ مشکلی پیش نیومد 🙂
* من همیشه بجای چرب و آردپاشی کردن، کل قالبو اَرده میزنم (همه ی قسمتهای طرح دار و دیواره ی وسطی یعنی قسمت توخالی قالب) باعث میشه کیک سالم از قالب دربیاد.
دیگران می خوانند: