جمعه , 19 آوریل 2024 - 8:37 ق.ظ

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

کیک خیس شکلاتی از کیک های بسیار خوشمزه و محبوب است که طرفداران زیادی دارد. کیک خیس شکلاتی بافتی بسیار نرم و منسجمی دارد و تهیه کیک شکلاتی نیز ساده است و به راحتی می توانید در خانه کیک شکلاتی خیس درست کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک خیس شکلاتی

  • آرد سفید ۲ و ۱/۳ پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • شیر ۱ پیمانه
  • روغن مایع ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • وانیل ۱/۴ ق چای خوری
  • بیکنیگ پودر ۲ ق مربا خوری
  • پودر کاکائو ۳ ق غذا خوری

مواد لازم برای تهیه سس کیک خیس شکلاتی

  • شیر ۱ پیمانه
  • روغن مایع ۱/۴ پیمانه
  • شکر ۱/۴ پیمانه
  • شکلات ۵۰ گرم
  • پودر کاکائو ۱ ق غذا خوری

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

مرحله اول: روشن کردن فر

فر را  روشن  کرده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا۲۰ دقیقه تا  فر کاملا گرم شود سپس آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا هواهی آرد انجام شود.

مرحله دوم: هم زدن مواد

تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر داخل کاسه ریخته و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید تا خوب کرمی و حجیم شود بعد در ادامه شیر را به همراه روغن مایع اضافه کنید و با افزودن هر کدام ۱ دقیقه هم بزنید سپس پودر کاکائو را اضافه کنید.

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

مرحله سوم: پخت کیک خیس

در ادامه مخلوط آرد را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و در انتها برای چند ثانیه با کندترین دور همزن هم بزنید تا مخلوط شود و گلوله های آرد باز شود سپس یک قالب را انتخاب کمید می توانید از قالب گرد یا مستطیل ۲۰*۳۰ استفاده کنید و بعد مایه کیک را داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه گذاشته تا کیک پخته شود.

دیگران می خوانند:

مرحله چهارم: تهیه سس شکلاتی مخصوص

وقتی کیک در حال پخت است باید سس شکلاتی را آماده کیند برای تهیه سس شکلاتی مخصوص همه مواد گفته شده را داخل یک شیرجوش بریزید و هم بزنید سپس روی حرارت قرار دهید تا شکلات ذوب و دانه های شکر نیز حل شود و بعد از یکدست شدن مواد را از روی حرارت بردارید و خاموش کنید تا ولرم شود.

مرحله پنجم: طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

وقتی کیک پخت از قالب خارج کنید و مجدد همان طور که داغ است داخل قالب بگذارید و با خلال دندان روی سطح کیک سوراخ ایجاد کنید حالا سس ولرم را روی کیک داغ ریخته و صبر کنید تا سس جذب کیک شود و بعد کیک را روی دیس برگردانید و به دلخواه با گاناش یا ترافل تزئین کنید نوش جان.

نکات مهم و فوت و فن های طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

  1. فر حتما از قبل گرم شده باشد.
  2. قبل از ۱۵ دقیقه برای چک کردن کیک در فر را باز نکنید.
  3. بعد از ۳۰ دقیقه با یک خلال دندان پخته شدن را چک کنید.
  4. تعداد حفره ها را زیاد بزنید تا سس به خوبی داخل کیک نفوذ کند.
  5. برای تهیه گاناش شکلاتی از مخلوط شکلات و خامه صبحانه استفاده کنید.
  6. از شکلات با درصد دلخواه استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *