احمد آزاد, خواننده قدیمی قبل از انقلاب متولد سال ۱۳۴۰ که در سن ۶۰ سالگی در ۱۰ آبان ۱۴۰۰ درگذشت و در اصفهان به خاک سپرده شد. در ادامه بیوگرافی احمد آزاد و همسرش مستانه آزاد و فرزندانش همراه با زندگینامه احمد آزاد از قبل از انقلاب تا مهاجرت به آمریکا و درگذشت با عکس ها و ترانه شناسی و آلبوم ها و پیج اینستاگرام احمد آزاد خواننده من یه پرندم آروز دارم و علت فوت و درگذشت وی را در ایرانیکام دریافت کنید
بیوگرافی احمد آزاد
احمد آزاد (Ahmad Azad) با نام شناسنامه ای امیر شهریارخمکی متولد ۱۷ فروردین ۱۳۴۰ در روستای خمک (شهرکی و نارویی زهک) در زابل استان سیستان و بلوچستان است. او دارای تحصیلات مهندسی در رشته برق و دکترای متافیزیک و مهندس پرواز بود که در سبک لاله زاری و کوچه بازاری قبل از انقلاب خوانندگی می کرد.
علت فوت و درگذشت احمد آزاد
احمد آزاد سالها از بیماری رنج میبُرد در روز ۱۰ آبان ۱۴۰۰ در سکوت خبری در باغ رضوان اصفهان قطعه ۳۴ با حضور برخی هنرمندان و خانواده اش به خاک سپرده شد. پیکر این خواننده ایرانی از آمریکا به ایران منتقل شده و سپس در اصفهان به خاک سپرده شد. روحش شاد و یادش گرامی
عکس مستانه آزاد همسر احمد آزاد
ایشان سال ها پیش با خانم مستانه در دهه هفتاد ازدواج کرده بود، اما از فرزندان وی و اینکه دارای فرزند می باشد خبری منتشر نشده است.
سوابق تحصیلی و مدرک
وی در دانشگاههای معتبر آمریکا به تحصیل در رشتههای مهندسی برق، مهندسی پرواز، خلبانی، دکترای متافیزیک، و روانشناس اجتماعی، هیپنوتیزم بالینی پرداخت. او همچنین مجری و برنامه ساز برنامه بامداد آدینه نیز بود که در هر قسمت به گفتگو با یکی از چهرههای موسیقی میپردازد؛ و همچنین موسیقی ملی ایران را بیشتر به مردم میشناساند.
سوابق موسیقی و خوانندگی
احمد آزاد (۱۷ فروردین ۱۳۴۰ – درگذشته ۱۰ آبان ۱۴۰۰ اصفهان) در روستای خمک (شهرکی ونارویی)، زابل) خواننده، آهنگساز، شاعر، ترانهسرا، نوازنده، روزنامهنگار، نویسنده، مجری و برنامه ساز رادیو و تلویزیون بود. از معروفترین اهنگهایش میتوان به ساقی، خوشگلای شمرون، مستمو شنگولم و من یه پرندم اشاره کرد
زندگی خصوصی و خانوادگی احمد آزاد
آزاد دورات کودکی خود را در روستای خمک گذراند و سپس به همراه خانواده به اصفهان کوچ کرد و در اصفهان فراگیری ردیفها و دستگاههای موسیقی ایران را نزد تاج اصفهانی و سلفژ را نزد هوشنگ بهشتی آغاز کرد و از محضر استاد حبیبالله خان بدیعی و جلیل زلاند و استاد ایرج استفاده کرد.
با آمدن سیاوش زندگانی به آمریکا با او همکاری و اجرای کنسرت نمود و همچنین به خواندن و تمرین ردیفهای آوازی موسیقی ایرانی از جمله ردیف آوازی استاد دوامی، میرزا عبدالله، محمود کریمی و دیگر استادان پرداخت.
آشنایی بیشتر وی با موسیقی ایرانی و روش خواندن و اجرای ردیفهای موسیقی، پس از آمدن ایرج و گلپایگانی به آمریکا و آشنایی با این دو موسیقیدان بود.
مهاجرت از ایران در سال ۱۳۵۷
مرحوم آزاد در سال ۱۳۵۷ و قبل از انقلاب از ایران خارج شد و به آمریکا مهاجرت کرد و تا اواخر عمر در آمریکا زندگی کرد و در شرکت میلشبار مشغول بکار بود.
آلبوم ها
با من از عشق بگو (با پروانه)
پیاله
ساقی
منو صدات کن عزیزم
گوشه میخونه
ببین چه کردی
مو شرابی
مست
بگو آبادی کجاست
خاتون
دیگران می خوانند: