طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
کیک خیس شکلاتی از کیک های بسیار خوشمزه و محبوب است که طرفداران زیادی دارد. کیک خیس شکلاتی بافتی بسیار نرم و منسجمی دارد و تهیه کیک شکلاتی نیز ساده است و به راحتی می توانید در خانه کیک شکلاتی خیس درست کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک خیس شکلاتی
- آرد سفید ۲ و ۱/۳ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- شیر ۱ پیمانه
- روغن مایع ۱/۲ پیمانه
- تخم مرغ ۳ عدد
- وانیل ۱/۴ ق چای خوری
- بیکنیگ پودر ۲ ق مربا خوری
- پودر کاکائو ۳ ق غذا خوری
مواد لازم برای تهیه سس کیک خیس شکلاتی
- شیر ۱ پیمانه
- روغن مایع ۱/۴ پیمانه
- شکر ۱/۴ پیمانه
- شکلات ۵۰ گرم
- پودر کاکائو ۱ ق غذا خوری
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
مرحله اول: روشن کردن فر
فر را روشن کرده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا۲۰ دقیقه تا فر کاملا گرم شود سپس آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا هواهی آرد انجام شود.
مرحله دوم: هم زدن مواد
تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر داخل کاسه ریخته و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید تا خوب کرمی و حجیم شود بعد در ادامه شیر را به همراه روغن مایع اضافه کنید و با افزودن هر کدام ۱ دقیقه هم بزنید سپس پودر کاکائو را اضافه کنید.
مرحله سوم: پخت کیک خیس
در ادامه مخلوط آرد را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و در انتها برای چند ثانیه با کندترین دور همزن هم بزنید تا مخلوط شود و گلوله های آرد باز شود سپس یک قالب را انتخاب کمید می توانید از قالب گرد یا مستطیل ۲۰*۳۰ استفاده کنید و بعد مایه کیک را داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه گذاشته تا کیک پخته شود.
- طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان بدون گوشت
- طرز تهیه میرزا قاسمی به روش اصیل گیلانی
- روغن کرچک برای لاغری و آب کردن شکم
- پاستا پنه با سس آلفردو
مرحله چهارم: تهیه سس شکلاتی مخصوص
وقتی کیک در حال پخت است باید سس شکلاتی را آماده کیند برای تهیه سس شکلاتی مخصوص همه مواد گفته شده را داخل یک شیرجوش بریزید و هم بزنید سپس روی حرارت قرار دهید تا شکلات ذوب و دانه های شکر نیز حل شود و بعد از یکدست شدن مواد را از روی حرارت بردارید و خاموش کنید تا ولرم شود.
مرحله پنجم: طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
وقتی کیک پخت از قالب خارج کنید و مجدد همان طور که داغ است داخل قالب بگذارید و با خلال دندان روی سطح کیک سوراخ ایجاد کنید حالا سس ولرم را روی کیک داغ ریخته و صبر کنید تا سس جذب کیک شود و بعد کیک را روی دیس برگردانید و به دلخواه با گاناش یا ترافل تزئین کنید نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن های طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
- فر حتما از قبل گرم شده باشد.
- قبل از ۱۵ دقیقه برای چک کردن کیک در فر را باز نکنید.
- بعد از ۳۰ دقیقه با یک خلال دندان پخته شدن را چک کنید.
- تعداد حفره ها را زیاد بزنید تا سس به خوبی داخل کیک نفوذ کند.
- برای تهیه گاناش شکلاتی از مخلوط شکلات و خامه صبحانه استفاده کنید.
- از شکلات با درصد دلخواه استفاده کنید.